Untitled Document
Wednesday, January 16, 2019
Login | Register  
  My Profile
Profile Avatar
OliveCarrion
34 Railway Street
North Branch, Quebec 4356
Australia
(07) 4575 7739 http://www.travelstobhutan.com/ *******
chelsea draktInter milan drakt


Issa Hayatou var en nær alliert av tidligere FIFA-president Sepp Blatter.
På torsdag i Etiopia, lite kjent gassiske Ahmad Ahmad Beseiret påhviler Issa Hayatou i Confederation of African Football valg å avslutte kamerunske s 29-års kvelertak på afrikansk fotball.
To menn som offentlig setter dem på linjen for å sikre at seier for 57-åringen Ahmad var Zimbabwe og Nigeriansk Phillip Chiyangwa Amaju Pinnick.
Pinnick møtt motstand fra Nigeria er sportsminister Dalung Solomon, fra nigerianske medlemmer av CAF komiteer, og selv fra innenfor hans eget arbeidsutvalg, men han aldri vaklet.
I flere tiår tidligere FIFA utøvende komitémedlemmene Amos Adamu holdt innflytelse over nigeriansk fotball, både som CAF og FIFA Exco medlem, og som en nær alliert av Hayatou.
Faktisk rapporter i Afrika antydet at Hayatou planlagt å overlate til den nigerianske når han pensjonert og bare utsatt sin avgang da han ble sanksjonert av Fifa i løpet av anklager om korrupsjon.
I løpet av sin tid på FIFA og CAF, kan ingen stor fotball i Nigeria avgjørelse tas uten deg.
Adamu bygget lojalitet gjennom beskyttelse, slik at nesten alle avtaler av nigerianere i CAF eller FIFA stillingene var basert på hans anbefaling eller godkjenning. At lojalitet til Adamu fortsatte også sin exit fra fotball, som den offisielle gikk på å konsultere ham privat.
Pinnick s seier som har lykkes brutt hold. NF president, på grunn av en kombinasjon av fotballdrakter tilfeldige omstendigheter, ble valgt uten CAF og FIFA Exco Rådet uten å juventus drakt være i takknemlighetsgjeld til Adamu.
Dette, i effekt, representerer en omstart av fotball administrering i Nigeria.
Til tross for at en av de viktigste land og markeder i Afrika, en av de konsekvent klager nigerianere har hatt i det siste var hvor lite si landet hadde på CAF nivå. Adamu var den eneste nigerianske på CAF Exco og komitéposisjoner gikk til en svært få utvalgte.
Det var en følelse av marginalisering i nigerianske fotball sirkler sammen med en følelse av at landet fortjente bedre.
Pinnick s målbevisst besluttsomhet og stasjonen for å sikre Ahmad s seier på CAF avstemninger Nigeria har sørget for at ikke bare har en innflytelsesrik stemme ved bordet, men en veldig sterk en også. Hans nære forhold til FIFA-president Gianni Infantino betyr også at hans innflytelse ikke er begrenset til kontinentalnivå.
Det er enda en sterk mulighet for at den nigerianske til stillingen som generalsekretær, det som er en av de mest kraftfulle stillinger i afrikansk fotball.
Amaju Pinnick, høyre, spilte en nøkkelrolle i å sikre Hayatou tapt i valget.
Ingen nigerianske FA president har vart mer enn ett semester. Som et spørsmål om faktum, ble de tre siste presidenter, Ibrahim Galadima, Sani Lulu og Aminu Maigari tvunget ut under de mest omstridte av omstendigheter som involverer bitre valg Tvister, nedlatende regjeringen innflytelse, arrestasjoner, fengslinger og FIFA intervensjoner.
Pinnick er en direkte mottaker av kaoset som Deltok den siste prosessen, da Aminu Maigari var klar til å bryte haugen og vinne gjenvalg, men fant seg selv i møte med sportsministeren Danagogo Tammy. Maigari, hans generalsekretær Amadu og formannskapet medlem Chris Green ble alle arrestert og internert i oppbyggingen til valget.
Etter den tid støvet lagt seg, Pinnick, som ikke hadde noen innledende intensjoner om å kjøre for stillingen, hadde vært valgt til president.
Å vite Anmeldelser disse forløpere, har den nåværende okkupanten av stillingen vært under ingen illusjoner om at han ville få lov til å komme tilbake for en ny periode. Men da han rygget Ahmad, tok han en alt eller ingenting gamble, spesielt i ansiktet av en direkte ordre fra Solomon Sports Minister Dalung til å stemme for Hayatou.
En Hayatou seier ville ha betydd hans trassig stemme for Ahmad ville ha vist seg kostbare indeed. Amaju ville ha halt opp før statsråden, og han kan ikke ha sett sin tid til slutten.
Ahmad s seier førte til en offentlig uttalelse av gratulasjoner fra statsråden som bare to dager før valget, hadde fortalt media at Nigeria skal stemme for Kamerun s Hayatou.
Det stivner Amaju posisjon og roma drakt kan godt se ham bli den første FA president i Nigeria for å sikre gjenvalg, hvis han velger å kjøre.FAMVitoag maglie calcio poco prezzo TommyRuyl
TamieHage Billige Fodboldtrøjer Børn ScarlettC
Vitobxyk fußballtrikots Catharine
EstellaKc fußballtrikots Günstige IndianaGi
Hildegard fotballdrakter barn JannaSchl
http://azoffice.hu/index.php/component/k2/itemlist/user/6102 AlbertMcL DebBraden
Home | About Us | Deposit A Complaint | Reports | Publications | Sponsors | Links | Contact Us | Other Projects
Copyright 2008 by AC Org.
Powered by WebXP